Zoeken naar Bed en breakfast

Bed en breakfast
Godendo: Bed Breakfast Limburg.
Prestigieuze kamer met een kingsize bed, badkamer met douche bad, apart toilet. Ruime kamer met balkon, zicht op tuin en zwembad. Ruime dressing lees meer. BB Godendo, gelegen in het groene Noord-Limburg heet jullie welkom om te komen genieten. BB Godendo is gelegen in het groene Noord-Limburg.
Het Wouwe Welcome.
Voor een ontspannend weekendje weg, een overnachting met ontbijt na een zakelijke bespreking, een slaapplaats na een vriendenbezoek in de kempen, of wanneer je gewoon zonder reden eens wil profiteren van een zalige nachtrust en een heerlijk ontbijt. Slechts één adres: BB Het Wouwe.
Gastenkamers Bed and Breakfast De Groene Weg in Brakel, gastvrij van nature.
Of probeer onze nieuwe camping Pods! Een Pod zo genoemd vanwege de peulvorm, een ontwerp uit het Engelse Lake District laat je kamperen bij de boomgaard in alle comfort: de pods zijn verwarmd en verlicht en je hebt een opgemaakt bed extra bed beschikbaar.
Bed Breakfast 4 Seasons Bourgondisch ontspannen in hartje Limburg.
Onze Bed Breakfast is niet geschikt voor kinderen tot en met 16 jaar. Ook babys en peuters vallen hieronder. Zijn mijn huisdieren toegestaan? Huisdieren alle soorten zijn niet toegestaan in onze bed breakfast. Is uw bed breakfast ook rolstoel toegankelijk?
Galgeveld Bed Breakfast.
Gelegen op 80m van de openbare weg, met ruime parking en verschillende terrassen in de tuin. Er wordt actief aan akkerbouw gedaan. Naast het varkensbedrijf vind je er ook schapen. Galgeveld Bed Breakfast Hoogstraatseweg 209, 2990 Loenhout T: 03 314.48.43.
Tuin Der Zinnen Home.
Onze bed breakfast is gelegen in Rijkevorsel, een landelijke gemeente in de Noorderkempen. We wonen op het platteland, tussen de velden, weiden met in de verte de bossen van Merksplas kolonie. Vanuit de kamers op de bovenverdieping heb je een prachtig uitzicht. Onze bed breakfast heeft vijf kamers, drie ruime kamers op de bovenverdieping en twee kleinere kamers op het gelijkvloers.
Bed Breakfast in Apeldoorn Bed en Breakfast de Buxushoeve trivago.be. trivago. trivago. trivago.
Meer filters Kies. Bed en Breakfast de Buxushoeve. t Rechtewegje 9, Uddel 3888 ND Apeldoorn Nederland Bed Breakfast. Toon op kaart Kaart. Terug naar lijst. Toon meer hotels. Over Bed en Breakfast de Buxushoeve. t Rechtewegje 9, Uddel, 3888 ND, Apeldoorn, Nederland.
Bed Breakfast in Brakel, Vlaamse-Ardennen, België Bedlehem.
Alles klaar om Bed en Breakfast te openen, maar dan verwoest brand je droom Wellen Regio HLN.
De zaak was nog volop in opbouw, maar moest tegen februari 2019 wel klaar zijn voor de opening. De eigenaar was nog volop bezig met de afwerking, toen er vannacht plots brand uitbrak in het centrale gedeelte. We werden om 2.45 uur gewekt, legt eigenaar Jurgen Royen van Bed en Breakfast de Bonderbei uit.

Contacteer ons