Meer resultaten voor bed en breakfast honden toegelaten

bed en breakfast honden toegelaten
Het Zoete Zijn Le Papillon BB in Haspengouw.
U kunt hier wandelen en fietsen langs veilige verkavelingswegen te midden van kleurige boomgaarden, holle wegen en uitgestrekte velden. Geniet van de rust op het platteland en tegelijk in de nabijheid van Sint-Truiden 7 km, Tongeren 12 km, Hasselt 15 km en Maastricht 30km.
Huisdieren.
Identificatie is verplicht voor honden van 4 maanden en ouder en voor katten van 7 maanden en ouder. Een chip of tatoeage kan handig zijn als uw huisdier is weggelopen of wordt vermist. Zie voor gedetailleerde en actuele informatie de website van de ANWB. Fans van Bretagne, deel hier uw mooiste Bretonse ervaringen. Kaart van Bretagne. Ontdek de 101 bezienswaardigheden die u niet mag missen in Bretagne. Ontdek de bestemmingen. Baie de Saint-Brieuc Paimpol Les Caps. Brest terres océanes. Bretagne Loire Océan. Bretagne Sud Golfe du Morbihan. Coeur de Bretagne Kalon Breizh. Côte de granit rose Baie de Morlaix. Les îles de Bretagne. Rennes et les Portes de Bretagne. Saint-Malo Baie du Mont Saint-Michel. Bekijken / Doen. Cultuur en erfgoed. Ontspanning vrije tijd. Op basis van mijn profiel. Op basis van het seizoen. Op basis van mijn voorkeuren. Op basis van mijn vervoermiddel. Bed and Breakfast.
Bed Breakfast Absolute Home Gent, België Kamers.
Uw wagen, motor en/of fiets kan u s nachts en bij het uitladen op onze binnenplaats parkeren mits betaling van 9 euro per nacht, dit kan u bijboeken in het reservatieformulierin de straat en de buurt kost parkeren 3 euro per dag. Uw hond is welkom, we rekenen 5 euro per nacht maximum 2 honden mogelijk, we hebben zelf een heel vriendelijke Duitse herder die met alle dieren vriendschap sluit. Wasmachine, fiets, enz. kunnen gebruikt worden mits kleine vergoeding. Roken enkel toegelaten in de tuin.
Huisdieren toegestaan uw hond zal u dankbaar zijn dat hij mee mag.
Elk land heeft een eigen cultuur, en zo ook m.b.t. Wees altijd attent op het feit dat men in andere landen minder tolerant kan reageren op uw huisdier. Houdt u aan de lokale regels hond aanlijnen of honden niet toegelaten om niet in de problemen te komen met de bevolking of de politie.
bed and breakfast hellevoetsluis bedden hellevoetsluis bed and breakfast honden toegestaan.
Gezellig: bed en breakfasts waar huisdieren zijn toegestaan. Bedandbreakfast.nl zet de leukste BBs op een rij waar honden en andere huisdieren worden toegelaten. Bij Bed en Breakfast De Wroeter hebben je hond en jij de beschikking over een zee van ruimte!
Bed Breakfasts Zeeland met honden toegestaan Bed Breakfast.
Bed en Breakfast is een oude boerderij midden in het dorp Stavenisse. De boerderij is in 1900 gebouwd en boerderij gebleven tot 1990 Buiten de normale slaapkamer is er ook een kamer met bedstee en een slaapbank of een alkoof met een tweepersoonsbed.
Honden welkom in omheinde bostuin! Zomerhuisjes/cottages te Huur in Joppe.
Eigen parkeerplaats in de tuin in het bos, en op loopafstand van de bushalte. Andere dingen waar je op moet letten. Uw honden mogen ravotten in het bos wat is er heerlijker dan dat? Het zitje aan de rand van de wei ligt in de luwte, vaak kun je er in November nog buiten lunchen in de zon.
Gezellig: bed en breakfasts waar huisdieren zijn toegestaan.
Bedandbreakfast.nl zet de leukste BBs op een rij waar honden en andere huisdieren worden toegelaten. Bij Bed en Breakfast De Wroeter hebben je hond en jij de beschikking over een zee van ruimte! Geliefd: bed en breakfasts waar huisdieren zijn toegestaan.
Bed breakfast in Drenthe met hot tub en sauna BB de Sloapstee. Bed breakfast in Drenthe met hot tub en sauna BB de Sloapstee.
Koelkast / minibar. Eigen badkamer en apart toilet. Flatscreen tv, cd-speler en radio. Ontbijt met streekproducten. Eventueel het verzorgen van een avondmaal. Extra sleutel aanwezig. Oplaadpunt elektrische fietsen. Honden zijn welkom en gratis. Op verzoek plaatsen we een kinderbed en/of stoel.

Contacteer ons