Meer resultaten voor Bed en Breakfast Friesland

Bed en Breakfast Friesland
Bed breakfasts in Friesland.
Bed and Breakfast op de grens van Drenthe, Friesland en Overijssel.
Bed and breakfast op de grens van Drenthe, Friesland en Overijssel. Welkom in de pastorie! Bed and breakfast Hierboven is gevestigd in de authentieke pastorie, naast het Koloniekerkje van de Maatschappij van Weldadigheid. We bevinden ons aan de rand van Wilhelminaoord, het dorpje naast Frederiksoord waar nog veel te zien is van het kolonieverleden.
Bed en breakfast in Grou Midden Friesland.
De Leeuwarder Courant. Op de kaart. Bed en breakfast in Grou Midden Friesland. BED EN BREAKFAST ATBOOT. Onze appartementen zijn inpandig, gelegen op de begane grond, voor het appartement is een eigen terras met en zitje, direct bereikbaar vanuit het appartement.
De 10 beste BB's' in Friesland TripAdvisor.
22 hotel met beste prijs-kwaliteitsverhouding van 209 in BB's' in Friesland. BB en Groepsaccommodatie Het Vijfde Seizoen. Bed and breakfast. 23 hotel met beste prijs-kwaliteitsverhouding van 209 in BB's' in Friesland. Bed and breakfast. 24 hotel met beste prijs-kwaliteitsverhouding van 209 in BB's' in Friesland.
Home Welkom bij Bed Breakfast Volonté.
De woonkamers zijn ingericht in een romantische franse landelijke stijl en heben een balkenplafond. Bekijk onze Bed Breakfast. Ysbrechtum is een dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân, provincie Friesland Nederland, gelegen op ongeveer twee kilometer van de stad Sneek. Een typisch komdorp met ruim zeshonderd inwoners.
Op de Vlakte / Bed Breakfast in Noordoost Friesland.
VVV Lauwersland Bed and Breakfast Bed en Breakfast Platteland Vakantieland Vaccom A Vakanties Ik wil er uit Fox Wildlife. Pieperpad Lauwersland Route Wad en Wierdenpad Friese Kustpad. Watersport Noordoost Friesland Tuk Tuk Lauwersoog Fiskersskip Oan e Dyk Nationaalpark Lauwersmeer Wadlopen.
Villa Envie luxe bed breakfast aan het water in Terherne, Friesland.
Culinair, vers bereid en huisgemaakt. Wij gebruiken diverse lokale producten. Wij houden graag rekening met uw dieet, vraag gerust. Bij mooi weer lekker buiten op terras, bij regen binnen in de zitruimte. Wat vinden andere gasten van Villa Envie? Villa Envie op YouTube. Onze unieke plek. 100 meter van het Sneekermeer. Uw boot aanleggen bij ons voor de deur. Midden in de Friese meren. Wist u dat. Villa Envie winnaar is van de Guest Review Award 2018? Bedankt iedereen die heeft gestemd! U een dag gratis met het OV kan in Friesland? Deze zogenaamde FryslânCard is een gratis dagkaart voor. Het adres voor.: Bubbels AMP; Boats. 8493 KB Terherne. T 31 06 45 744 866. E info@villaenvie.nl Contact. Volg ons op.: Luxe Bed Breakfast Villa Envie.
Appartement en BB Friesland De Fluessen 5-sterren accommodatie Friesland.
Bed Breakfast kamers. Ideaal wanneer u in Friesland op toertocht bent met uw zeil-boot of sloep. Een rustpunt voor wandelaars of fietsers. Wat kunt u verwachten? Eenvoudige kamers met comfortabele bedden die voorzien zijn van dekbedden. Op de kamer is een wastafel en op de gang bevindt zich een moderne badkamer met toilet en inloopdouche.
Home.
Romantisch overnachten in de Mata Hari of Jopie Huisman kamer. Nabij de bossen van Gaasterland, het Ijsselmeer en de meren van Zuidwest Friesland, op fietsafstand van de nostalgische havenplaatsen Stavoren 3km, Hindeloopen en Workum, ligt Bed Breakfast de Pastory. De villa voormalige pastorie heeft twee zonnige gastenkamers: een in het teken van de Friese schilder Jopie Huisman en de ander als ode aan danseres, vermeend dubbelspionne Mata Hari.

Contacteer ons