Zoeken naar Bed en Breakfast Friesland

Bed en Breakfast Friesland
45 x Bed en Breakfast BB, BenB Friesland NL Bnb Boeken Nederland.
Bed en Breakfast nl, BenB Friesland. Maar u kunt ook kiezen voor een Bed en Breakfast in Friesland nl zoals Heerenveen, Harlingen of Joure. Friesland is een schitterende provincie om in Nederland de vakantie bijzonder te vieren in een Bed en Breakfast BenB.
BB Gastopstal.
Deze bijzondere appartementen, c.q. vakantiehuisjes vindt u in Wyns Friesland, dat ligt 5 km boven Leeuwarden en vlak onder Bartlehiem, sommige winters vooral bekend van de elfstedentocht. Kijk om een indruk te krijgen eens rond via Google streetview. Enkele jaren geleden zijn wij gestart met de B en B in en naast onze boerderij.
Bed en Breakfast Oppe" Klincke" in Franeker BB Friesland.
Bed en Breakfast Oppe Klincke. Op een steenworp afstand van de Waddenkust, tussen de aardappel en korenvelden, ligt Bed en Breakfast Oppe Klincke. De twee eeuwen oude kop-hals-rompboerderij is gevestigd aan de rand van het pittoreske Franeker. De ideale uitvalsbasis om Friesland te ontdekken.
Bed and Breakfast Zathe De Spieker in Friesland ReserverenZathe De Spieker.
Onderstaand kunt u zien of er kamers beschikbaar zijn voor het maken van een reservering. U kunt ons ook bellen tel 06-43950569 of mailen info@bedandbreakfastfriesland.eu. Aankomende November zijn wij gesloten. Zoeken op deze site. Geserveerd vers ontbijt. Keuken met magnetron.
Bed and breakfast Friesland.
In deze landelijke omgeving kunt u mooi fietsen. Bed and Breakfast Appelscha. Appelscha Friesland Nederland. Bed Breakfast Appelscha is gelegen in het centrum van het gezellige plaatsje Appelscha in Friesland. Op loopafstand van de accommodatie vindt u. Bed en Breakfast Leeuwarden.
Home Bed and Breakfast Claercamp.
Het is een mooi geheel geworden op een prachtige en unieke plek aan de route van de elfstedentocht en wij genieten dagelijks van de rust en de natuur om ons heen. Dat willen we graag delen met anderen en daarom zijn we in 2011 een kleinschalige Bed and Breakfast begonnen.
Bed Breakfast Arrangement Friesland Rufus aan het water.
Home / Bijzonder Overnachten / Bed Breakfast. Gewoon even er uit in Friesland en een of een paar nachten lekker slapen en ontbijten? Bed Breakfast bij Rufus aan het Water betekent sfeervol overnachten en ontwaken met een heerlijk ontbijt op het Meer informatie.
Villa Envie luxe bed breakfast aan het water in Terherne, Friesland.
Culinair, vers bereid en huisgemaakt. Wij gebruiken diverse lokale producten. Wij houden graag rekening met uw dieet, vraag gerust. Bij mooi weer lekker buiten op terras, bij regen binnen in de zitruimte. Wat vinden andere gasten van Villa Envie? Villa Envie op YouTube. Onze unieke plek. 100 meter van het Sneekermeer. Uw boot aanleggen bij ons voor de deur. Midden in de Friese meren. Wist u dat. Villa Envie een nieuwe website heeft? Wat is er vernieuwd? U een dag gratis met het OV kan in Friesland? Deze zogenaamde FryslânCard is een gratis dagkaart voor. Het adres voor.: Bubbels AMP; Boats. 8493 KB Terherne. T 31 06 45 744 866. E info@villaenvie.nl Contact. Volg ons op.: Luxe Bed Breakfast Villa Envie.
Bed and Breakfast Friesland raquo; Boerderijkamers.nl.
Je kunt in Friesland perfect overnachten in een Bed and Breakfast, vanaf daar ben je zo in de natuur die er in Friesland heel veel is. De provincie is echt geschikt voor mensen die op zoek zijn naar rust en natuur, die is in Friesland zeker te vinden.

Contacteer ons