Op zoek naar bed and breakfast de haan?

bed and breakfast de haan

People come for 1000 Island cruises or Fort Henry and are surprised to see how much more there is to do. They think, Darn, I wish we grabbed a hotel room or BB! Canadas first capital city transforms your day trips into weekend getaways. Darn, I wish we grabbed a hotel room or BB!
Bed breakfasts in De Haan.
BB Elly HOME.
De wagen kunt u makkelijk parkeren voor de deur er is altijd plaats. Het uitgebreide ontbijt kan genuttigd worden in de huiskamer aan de grote tafel. Als het weer het toelaat in de prachtige bloementuin met zicht op de polders. De Haan BB 2015.
Vlissingen Toeristeninformatie.
Ook kunt u via het voor u meest geschikte hotel, pension, bed breakfast, appartement, vakantiehuis, bungalow of camping vinden. Verder vindt u op onze website informatie over de omgeving, evenementen, bezienswaardigheden, weer, stranden, attracties, enz. die zich en rond omgeven.
Request Rejected.
Bed breakfast Toerisme De Haan.
Het Zonnehuis werd volledig gerestaureerd en heringericht door Jan Vermast Interiors en heeft haar grandeur van weleer herwonnen. Nu is het een exclusieve Bed Breakfast, een ander deel van het huis een luxe vakantie-woning en de showroom voor het interieurbedrijf. Gasten genieten van de typische sfeer van De Haan, het gracieus interieur van het huis en de rust van de tuin.
Kokodor De Kust.
Voor de shoppers en cultuurliefhebbers brengt de kusttram, die op 2 minuten wandelen is, jullie naar Nieuwpoort of Oostende. Maar je kan natuurlijk ook gewoon in De Haan blijven en genieten van onze prachtige gebouwen in Belle-Epoque stijl, ons eindeloos strand en tal van leuke drank en eetgelegenheden. 8420 De Haan.
Het Zonnehuis Bij Jan en Bertrand Met Vier in Bed.
Jan en Bertrand zijn levensgezellen en baten BB Het Zonnehuis in het mondaine De Haan uit. Hun bed and breakfast is volledig in Engelse stijl, tot in het kleinste detail. Met hun 9 jaar ervaring zijn ze de meest ervaren uitbaters van week 1.
BB Yaca De Haan Start.
BB Yaca De Haan Bij Daniel Imola Dewulf. BB YACA is rustig gelegen in een villawijk op één der mooiste locaties in Klemskerke-De Haan. U waant er zich in het zuiden van Frankrijk wegens de Middellandse zeetype-bouwstijl. Op 20 minuten wandelafstand van het centrum en de zee. De gerenoveerde villa beslaat 1100 m. 4 prachtige kamers. Oprit met parking. Bij Daniel Imola Dewulf. Vanaf 90 per nacht. De Egon Schiele Egon Schiele-Oostenrijk1860-1918, Expressionist gastenkamer is de comfortabelste van de vier kamers.Er is de comfortabele boxspringbed van 180X200 cm in twee delen naast elkaar en. Vanaf 70 per nacht. James Ensor Belg.schilder: 1860-1949Expressionist, Surrealist, met Leon Spilliaert een monument in de Oostendse kunstwereld leent hier zijn naam voor deze gastenkamer.Deze gastenkamer bestaat uit 2. Vanaf 70 per nacht. Paul Delvaux Belg. schilder: 1897-1994: Surrealist is omni present in deze gastenkamer.Het king size bed is voorzien van een electrische bedpositionering voor voet en hoofdeinde en voor beide bedge.

Contacteer ons