Resultaten voor bed and breakfast limoges

bed and breakfast limoges
BB Hotel LIMOGES 2 in Limoges Hotels.com.
1 BB Hotel LIMOGES 2, Limoges. 2 BB Hotel LIMOGES 2, Limoges. 3 BB Hotel LIMOGES 2, Limoges. 4 BB Hotel LIMOGES 2, Limoges. 5 BB Hotel LIMOGES 2, Limoges. 6 BB Hotel LIMOGES 2, Limoges. 7 BB Hotel LIMOGES 2, Limoges.
Chambres d'hôtes' La Grange de Bronzeau Table d'hôtes' Limousin.
Gaat uw voorkeur naar een kleine wandeling in de nabije omgeving of naar een volledige dagtocht om de streek uitgebreid te verkennen, wij helpen u graag met de voorbereiding van uw uitstap. Uw fietsen of motor kunnen terecht in onze afgesloten stalling.
De 5 beste BB's' in Limoges TripAdvisor.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid. Bed and breakfast. 9 van 15 BBs in Limoges. La Courede Bed and Breakfast. Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid. Bed and breakfast. Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Bed and Breakfast Te koop in Saint Dizier-Leyrenne, Frankrijk.
The Creuse has some diverse landscapes from the vast plains of the Berry to the North, the hilly landscape of the Auvergne to the east and woodland to the south. The easiest way to access the Creuse from the UK is to fly into Limoges, or catch the TGV from Paris.
Leuke overnachtingsadressen langs de A20 en A71 frankrijk.nl.
20 voor een extra bed. Tables dhôtes 3 gangen 30. Meer info: www.latraverselimousin.com en 33 07 68 04 15 58. BB Vue de Vallée vlak bij de A20, net boven Limoges. Heerlijk om na na een hoop kilometers over het asfalt te kunnen uitrusten in de groene en rustgevende omgeving van deze BB in de Haute-Vienne Limousin.
Bed and Breakfast Limoges Europa Bed Breakfast.
Adverteer bij ons. Bed and Breakfast in Limoges. Gids van Bed Breakfast in Limoges, Limousin. Bed and Breakfast in Limoges, Frankrijk. Boek een charmant BB in Limoges. Wij hebben de beste accommodaties in Limousin voor u geselecteerd. Reserveer zonder commissie.
BB 2.
Op een domein van 10 hectaren, waarin een vismeer van 2 hectaren, vind je in deze gerestaureerde hoeve kalmte en rust. Le Grand Cloire bevindt zich in het midden van de driehoek Limoges, Angoulême, Poitiers. Het huis ligt in het noorden van Lessac, op 12 km van het centrumstadje Confolens waar je alle voorzieningen vindt van een grote stad. We hebben 2 kamers ter beschikking. Le Lit Qui Danse. Onze gasten zich thuis laten voelen is onze eerste doelstelling. In een dansend bed, genietend met zicht op de Mont Ventoux kan je wegdromend de rest van je vakantiedagen invullen en wij zullen je daarbij graag helpen.
Chambres d'Hôtes' nabij Limoges Bon Chez Nous.
Welkom bij Bon Chez Nous. Onze chambres dhotes bed and breakfast voor bourgondische levensgenieters is gelegen in Saint-Amand-Jartoudeix, een gemeente op de grens van het Franse departement de Creuse en de Haute-Vienne regio Limousin op 35km van de A20 en op 40km van Limoges.
Bekijk bed and breakfast Le Montet Chambre d'hotes' in Haute-Vienne Limousin Gites.nl.
De omgeving kenmerkt zicht door de vele kastelen, meren en mooie heuvelachtige landschappen. In de nabije omgeving van Le Montet is een dierentuin, 3 meren om te recreëren, golf banen, vissen, fietsen, wandelen, mooie dorpjes en steden zoals de grote stad Limoges met zijn enorme kathedraal en mooie tuinen. Op onze eigen website is meer informatie te vinden over dagje uit in onze omgeving en iets verder. Pretpark in de buurt. Wat je ook moet weten. Le Montet heeft tevens een knusse vakantie Gite" Le Petite Maison" te huur. De Gite is geschikt voor 2 tot 6 personen. heeft een grote eigen tuin en is voorzien van alle gemakken. Indien beschikbaar is de Gite in de maanden juni en september ook voor een aantal dagen te huur. Voor informatie kijk onze website of mail vrijblijvend. Geschikt voor 6 personen. Een grote familie kamer voor een gezin/gezelschap tot 6/7 personen. De kamer is voorzien van een 2 persoon bed, 2 x eenpersoon bed en een stapelbed.

Contacteer ons