Meer resultaten voor bed & breakfast

bed & breakfast
Bed Breakfast La Bergerie in Falaën, Belgische Ardennen.
Het hele jaar open! Bed and Breakfast La Bergerie in Falaën, België. La Bergerie is gelegen in Falaën, één van de mooiste dorpen van Wallonië. Onze bed breakfast telt 3 gezellige kamers elk met een eigen badkamer. Het ontbijt wordt geserveerd in de eetkamer of bij mooi weer op het terras.
Bed Breakfast Overpelt De Floreffe: Activiteiten en lekker eten.
Een ontdekking voor wie wil genieten van de natuur en de rust. En het ideale vertrekpunt voor fietsers en wandelaars in Limburg. Dat is De Floreffe, de bed breakfast in Overpelt, een klein paradijs voor wie van mooie dingen houdt.
BB Back2Front is een prachtige Bed Breakfast in Boezinge bij Ieper. BB Back2Front Boezinge.
Alles kan, niets moet, bij BB Back2Front in Boezinge. Heerlijk toch, om na een dag sightseeing in de regio rond Ieper, alle indrukken tot rust te laten komen op het terras. Of in een van de vijf luchtige, ruime kamers met grote ramen.
Molmento Bed Breakfast in Mol, Kempen.
Bed Breakfast in Mol. In Mol, het groene hart van de Antwerpse Kempen, besloten wij enkele jaren geleden onze droom waar te maken. Het resultaat: een eigentijdse bed en breakfast met vier comfortabele kamers en bijkomende faciliteiten in een duurzame nieuwbouwwoning.
BB De Edelsteen Bed breakfast in Zutendaal Limburg.
BB De Edelsteen. Bed Breakfast De Edelsteen staat voor genieten en onthaasten in een rustige omgeving. Je vindt ons in het groenste snoepje van Vlaanderen: de gemeente Zutendaal. Ontdek het prachtige Nationaal Park Hoge Kempen vanuit de toegangspoorten vlakbij: Kattevenia en Lieteberg.
Bed Breakfast BB, Guesthouses Chambres d'hôtes' Charmio.
9.6 Lees meer. 9.3 BB De Notelaar Nederzwalm De ontvangst bij jullie om ons weekendje Zwalm. 9.7 N23 Bed Breakfast Overpelt Prachtige BB, rustig gelegen, warm onthaal, uitgebreid. 9.7 N23 Bed Breakfast Overpelt Lief en gastvrij paar die ons allerhartelijkst.
Bed Breakfast in Heusden-Zolder Toerisme Heusden-Zolder.
Bed Breakfast in Heusden-Zolder. BB Het Domherenhuis. BB Prêt à Goûter. House of Java. Toevoegen aan favorieten. Toevoegen aan favorieten. Infokantoor toerisme Vrunstraat 6 3550 Heusden-Zolder t 011 80 80 88 f 011 80 80 78 toerisme@heusden-zolder.be Gemeente Heusden-Zolder Heldenplein 1 3550 Heusden-Zolder t 011 80 80 80 f 011 80 80 79 gemeente@heusden-zolder.be.
Tiskeshof Bed and Breakfast Tienen.
Voor wie van deze prachtige omgeving wil genieten, stellen wij met plezier gratis fietsen ter beschikking. De talrijke boomgaarden in de buurt leveren in het bloesemseizoen prachtige beelden op. Onze bb is ideaal gelegen om deze schitterende streek op eigen tempo te verkennen.
Bed Breakfast Visit Gent.
Tientallen Gentenaars ontvangen je in hun eigen, unieke bed breakfast, op de bel etage van een herenhuis, in een Oosters geïnspireerde suite of in een kajuit op het water. Vaak origineel, altijd gastvrij. Ontdek de meest gastvrije adresjes van Gent!

Contacteer ons