Meer resultaten voor bed & breakfast

bed & breakfast
BB, bed breakfast Gemeente Balen.
Wandelen, fietsen, ruiteren. Eten, drinken, slapen. Horeca in Balen. De Most Keiheuvel. Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst. Verbroedering met Ladesti. Peterschap 17e Esc. Eten, drinken, slapen. BB, bed breakfast. A tot Z. Bed Breakfast 15 Inn. Bed Breakfast De Zandput.
Lithium Bed Breakfast.
Lithium is een luxe Bed Breakfast vlakbij Mechelen met zicht op zen. Ontspan in onze wellness en kom tot rust in onze tuin of ons eigen privé bos. Kortom, Lithium is dé uitgelezen plek om je batterijen op te laden en volop te genieten. Zen, Bed Breakfast.
Befour Bed Breakfast in Aalst.
Befour Bed Breakfast in Aalst. Wat te doen. nl en fr. Van harte welkom in Bed Breakfast Befour! Op wandelafstand van de Grote Markt van Aalst, van CC De Werf, en vlakbij het prachtige stadspark en natuurgebied het Osbroek, logeer je bij ons in hedendaags ingerichte kamers.
Hortense Bed and Breakfast.
Welkom bij Bed Breakfast Hortense. Deze charmante BB straalt een authentieke en landelijke sfeer uit. Bij Hortense staat gezelligheid en persoonlijkheid centraal. Je kan in dit landhuis tot rust komen in één van de comfortabele gastenkamers voorzien van alle comfort.
Aquarand Bed Breakfast Genieten aan de waterkant.
4 Prachtige kamers maken het plaatje helemaal compleet: voorzien van eigen bad of douche, Wifi, TV en alle modern comfort Welkom thuis! Meer over de Kamers. Tips for trips. Onze Bed Breakfast heeft een unieke ligging. Perfect voor een uitstapje richting één van de vele uiteenlopende activiteiten!
Bed Breakfast Heist-op-den-Berg.
Kwadenplasstraat 11, 2220 Heist-op-den-Berg. 015 22 09 03, jos.vonckx1@telenet.be www.dezonzonderschot.be. BB Het Buitenhuys. Kleine Hooiweg 1 K, 2222 Itegem. 015 24 08 29, bb.hetbuitenhuys@gmail.com, www.bbhetbuitenhuys.be. Schaffelberg 6, 2220 Heist-op-den-Berg. 0498 54 40 15, phily@schaffelberg.eu, www.schaffelberg.eu. print Print deze pagina af.
Bed Breakfast Toerisme Kortrijk.
32056 25 66 27. B B Dharma. BB Dharma is gelegen in een mooie historische straat in t hartje van Kortrijk. De Grote Markt met zijn gezellige terrasjes en mooie winkels liggen vlakbij. 32056 29 36 56. Het 19e eeuws recent gerenoveerd herenhuis is gelegen in een rustige straat in het hartje van Kortrijk, op een boogscheut van het gerechtsgebouw en de leieboorden. Een ideale ligging om de stad te voet te verkennen. Alle historische bezienswaardigheden zoals het Begijnhof, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, het Belfort, de broeltorens, bevinden zich in de nabije buurt. Peter Benoitstraat 2. BB Het verloren gedicht. Het Verloren Gedicht, is een BB in een kloosterkapel in neogotische stijl. Deze kapel herbergt 2 romantische kamers en een luxueuze bruidsuite. Bellegemplaats 16, Bellegem. 320498 14 58 25. We try to bridge the gap between hotel comfort and the coziness of a Bed and Breakfast.
Bed Breakfast BB De Stuifduinen Wetteren.
BB De Stuifduinen is een fietsvriendelijke BB en beschikt over 2 nieuwe stadsfietsen die gehuurd kunnen worden en een veilige fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen. Geniet van een wandeling Langs rozen, duinen en stoven in het Provinciaal Domein Den Blakken of een fietstocht langs de Schelde.
Bedbreakfast Het Brembos Wingene grens Hertsberge Beernem West-Vlaanderen België.
BedBreakfast Het Brembos staat dus synoniem voor pure natuur in combinatie met veel comfort. Een behaaglijke, heerlijke omgeving waar ik jullie graag wil verwelkomen! Bed Breakfast Het Brembos. Bremdreef 112 8750 Wingene Tel: 050 69 01 87 GSM: 0468 12 44 90 eb.sobmerbteh@ofni.

Contacteer ons