Op zoek naar b & b?

b & b
BB Toerisme Beersel.
BB De Notelaar. BB De Notelaar ligt op een steenworp van het Hallerbos, in een groene en rustige omgeving. U vindt er een ruime gastenkamer, met eigen kitchenette, en wordt er vergast op een heerlijk ontbijt. Contact en verdere info.
Asinello BB Bed and Breakfast Bruges, Brugge: Asinello BB.
U kan een kijkje nemen in onze BB door te klikken op de camera rechts boven Asinello BB Video. Bed Breakfast Asinello is de ideale uitvalsbasis om de charme van Brugge te ontdekken, maar ook het brugse ommeland, de kust en de andere vlaamse kunststeden zijn van hieruit gemakkelijk te bereiken.
BB LA VIEILLE ECOLE Wéris BB Durbuy Belgische Ardennen.
Bed and Breakfast. LA VIEILLE ÉCOLE. Wij verwelkomen u graag. Of u nu een weekendje een midweek of een week in de Ardennen verblijft, Bed and Breakfast La vieille école is de ideale uitvalsbasis. Geniet van het heerlijke bed en een uitgebreid ontbijt.
BB Landing Point.
Kom overnachten bij BB Landing Point! BB Landing Point verwelkomt haar gasten graag met een warm en persoonlijk onthaal gekaderd binnen een huiselijke sfeer. Vergeet je PAASONTBIJT PAASBRUNCH niet! Stay Park Fly. Ontdek onze formule. Ontdek onze kamers. Ontdek ons aanbod. Kom overnachten bij BB Landing Point!
Openings en uitbatingsvoorwaarden voor bed and breakfasts Toerisme Vlaanderen.
De uitbater of de verantwoordelijke van een bed and breakfast moet gedomicilieerd zijn op het adres van de BB. Met andere woorden: je moet zelf wonen in je bed and breakfast. Een logisch gevolg daarvan: één woning inclusief bijgebouwen telt maximaal één BB.
Bed and breakfast Huyze Elimonica Oostende.
We verwelkomen u graag binnenkort in onze sfeervolle BB op wandel-afstand ca. 300 m van zee en strand. BB Huyze Elimonica Euphrosina Beernaertstraat 39, 8400 Oostende info@elimonica.be tel 32 0479 67 07 09 of 32 0475 91 56 95 webdesign: geeforce fotografie: Claude Smekens.
BB Factorij 10 Wijchmaal Peer Limburg Bed And Breakfast.
BB Linnerveldwinning Toerisme Bilzen.
Deze BB is gelegen in het glooiende landschap van Haspengouw, in de dorpskern van Martenslinde, op amper 1 km van Alden Biesen, op 3 km van Bilzen-centrum en vlakbij het fietsroutenetwerk. De Linnerveldwinning is een gerestaureerde boerderij met een gezellige binnenkoer en een tuin.
BB Hier en Nu Gemeente Sint-Katelijne-Waver.
BB Hier en Nu. BB Hier en Nu. BB Hier en Nu is gevestigd in een charmante gerestaureerde hoeve in een rustige omgeving. De drie eenpersoonskamers met elk een eigen badkamer zijn te bereiken via een privé-ingang op de eerste verdieping en bieden alle modern comfort.

Contacteer ons