Meer resultaten voor b & b

b & b
BB BB Vijverhuis Vijverhuis Vakantiewoning Ieper Belgium.
Met Vier In Bed. Reserveer uw kamer. Welkom in ons huis aan het water, een plek waar men zalig kan vertoeven terwijl u geniet van een uniek zicht en de ultieme rust.We serveren uw ontbijt vanaf 08u00. Voor een heerlijke lunch op de middag kan u terecht in de brasserie.
Bed and Breakfast BB Yaca in De Haan Belgiƫ 9.1 vakantie beoordelingen Zoover.
Prijs / kwaliteit 9. Ons verblijf in jullie B B was fantastisch. Mooie kamer en s morgens zorgt Imola voor een heerlijk ontbijt. Imola is daarenboven de perfecte gastvrouw die tips geeft om de omgeving te verkennen en om lekker te gaan eten.
Lomolen Bed Breakfast.
Lomolen Bed Breakfast biedt U de kwaliteit van een 3-sterren logies, gecombineerd met onze persoonlijke toets. Ontbijt met huisgemaakt brood, glutenvrij op aanvraag.U kan op volgend filmpje een overzicht zien van het gastenverblijf en het domein: Lomolen BB film. Foto's' van de kamers en de omgeving kan u zien door te klikken op foto's' Lomolen BB. Lomolen Bed Breakfast is de ideale uitvalsbasis voor een citytrip naar de historische steden Gent, Brugge, Kortrijk, en de Kust.
BB Le Rideux BB Le Rideux.
Verblijf voor 2 volwassenen. Verblijf voor 4 volwassenen en 4 kindjes 120m. Verblijf voor 2 volwassenen. Kamer voor twee personen, 25m., Vrijstaande chalet in de tuin voor. 2 volwassenen en 2 kindjes. Studio op de tweede verdieping van het hoofdgebouw.
De Notelaar: kamers en ontbijt.
De kamers zijn voorzien van een dubbel bed en een zitruimte. Daar staat een dubbele slaapcanapƩ als gezellige bank voor de TV. Er kan zelfs nog een kinderbed bij. Iedere kamer is voorzien van splinternieuwe badkamer met douche, lavabo en toilet.
Kempens horecakoppel baat beste BB in Frankrijk uit: Heel Beerse Gazet van Antwerpen.
Frank Van den Bogaerd 41 en Martine Van Hooydonck 40 uit Beerse baten volgens de gids Logeren bij Belgen de beste Bed and Breakfast BB in Frankrijk uit. Op het Vakantiesalon in Antwerpen kreeg het koppel daar vrijdag een welverdiende trofee voor.
BB Gastenkamers Contrast Brugge overnachting kamer met ontbijt BB Contrast Brugge.
BedBreakfast in hartje Brugge. Graag heten we u welkom in onze Bed Breakfast Contrast gelegen in het hartje van Brugge, een hedendaagse eigenzinnige realisatie. Gastenkamers op wandelafstand van de Grote markt. R.T.L televisie februari 2006. Travel magazine GRANDE 2007. Guide de routard 2006-2007-2008-2009-2010-2011-2012-2013-2014-2015-2016.
Bed Breakfast Gent.
een authentiek kader, een heerlijk ontbijt, aangepast aan uw noden, een rugzak vol leuke tips op uw maat, en niet te missen kortingen cultuur, horeca, welness etc, zie de GGG voucher. Tijdig reserveren verhoogt de kans op een vrije gastenkamer in de BB van uw keuze.
BB Wiezebed Situering regio Wieze-Lebbeke-Aalst-Dendermonde.
Omdat zorg dragen voor het milieu in BB Wiezebed hoog op het prioriteitenlijstje staat, gebruiken wij enkel ecologische, biologisch afbreekbare schoonmaak en verzorgingsproducten. BB Wiezebed wordt op een milieuvriendelijke manier verwarmd door de verbranding van pellets via een centrale pelletketel.

Contacteer ons