Op zoek naar b & b?

b & b
BB Hotel Disneyland Paris.
Selecteer data en aantal personen om de prijzen te zien. Geniet van comfort en rust tijdens je verblijf in dit nieuwe hotel, waar de architectuur je doet denken aan kloosters van weleer. Na een dag vol avontuur in de Disney Parken enkele minuten met de gratis shuttle is het hier fijn relaxen.
BB Hotels opent 15 budgethotels in België De Tijd.
Het eerste BB Hotel in België ligt in Antwerpen-Zuid. De Franse hotelgroep gaat sinds een paar jaar voluit voor internationale expansie in Europa, vooral in de steden, en wil jaarlijks 50 hotels openen. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee.
BB de Rijcke Rust home.
Wij nodigen je graag uit voor een aangenaam verblijf in onze BB de Rijcke Rust waar je, na een verkwikkende nachtrust en terwijl de ochtendzon haar eerste stralen binnenwerpt, kan genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt in de gemeenschappelijke leefruimte of bij goed weer zelfs buiten op het gezellige terras.
BB Back2Front is een prachtige Bed Breakfast in Boezinge bij Ieper. BB Back2Front Boezinge.
Alles kan, niets moet, bij BB Back2Front in Boezinge. Heerlijk toch, om na een dag sightseeing in de regio rond Ieper, alle indrukken tot rust te laten komen op het terras. Of in een van de vijf luchtige, ruime kamers met grote ramen.
BB Amoliv.
BB Amoliv in het hart van Toscane, Italië ALLE FOTO'S' BEKIJKEN. Wegens annulatie kamer vrij van 16/06 tot 29/06/2018 Last Minute wegens annulatie een kamer op BB Amoliv vanaf 16/06 tot 28/06/2018. Aarzel niet ons te contacteren voor verdere informatie op erika@amoliv.com.
Vanhercke BB Gent, Bed and Breakfast, holiday cottages, self catering, Gent, Belgie.
BB Au Canard de gezelligste Bed Breakfast in de vallei van de Ourthe.
Een gezellige BB waar men zich thuis voelt in de vallei van de Ourthe. Een gezellige BB waar men zich thuis voelt in de vallei van de Ourthe. Een gezellige BB waar men zich thuis voelt in de vallei van de Ourthe.
BB Exterlaer Antwerpen Deurne.
BB Exterlaer is located in the lush green district of South Deurne, only minutes away from the three beautiful parks of Boekenberg, Te Boelaer and Rivierenhof. The BB occupies two spacious historical mansions from the Twenties, renovated with respect for nature as well as crafts.
ATLAS BB Gent, België foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Datum van verblijf: november 2018. Nico V heeft een beoordeling geschreven. Atlas BB sep. Een nieuwe wind zou deze BB op een hoger niveau kunnen brengen. Atlas, het idee is consequent doorgetrokken. Overal in de BB komt dit thema uitgewerkt terug.

Contacteer ons