Meer resultaten voor b & b

b & b
De Zilveren Helm BB Halen overnachten.
BB De Zilveren Helm biedt 3 comfortabel ingerichte gastenkamers aan. Je kan aankomen tussen 16.00u en 20.00u of op aanvraag en vertrekken voor 11.00u. Vraag vooraf naar het aangepast tarief indien je een andere kamerbezetting wenst, dan hier voorzien is.
Ecologische BB Het" Natuurlijk Genot: voor een gezond actief verblijf.
Het Natuurlijk Genot is een ecologische BB met 16 slaapgelegenheden. We hebben 4 ruime logies en per logie heb je een ruim tweepersoonsbed en in een afgesloten kamer 2 éénpersoonsbedden. Indien nodig kan er een derde éénpersoonsbed bijgezet worden. Je kan in onze ecologische BB ook terecht voor het organiseren van vergaderingen, seminaries of coachingsessies.
BB Geetkotmolenhoeve Zaffelare Bed Breakfast Park van Beervelde.
U bent hier.: BB Geetkotmolenhoeve Bed Breakfast. Welkom in onze Bed Breakfast! Geetkotmolenhoeve naar de naam van de molen die hier ooit stond. Onze BB bevindt zich in de stijlvol gerenoveerde zolderruimte van de oude molenaarsschuur. De landelijke loft biedt een waaier aan mogelijkheden.
Welcome Home Welcome Home.
Bovenop krijg je gratis nog een pakje koffie van 250g streekkoffie uit Laakdal aangeboden. B B gebruikt FAIR TRADE producten. Ook wij vinden eerlijke handel erg belangrijk, naast een aantal streekproducten bieden we ook FAIR TRADE producten aan. choco, pindakaas, thee.,
BB Basil Bed and Breakfast.
Limburg is het fietsparadijs bij uitstek. Eerst en vooral dankzij het unieke fietsroutenetwerk: ruim 2000km fietsplezier waarbij je van knooppunt naar knooppunt fietst. BB Basil ligt vlak aan het fietsroutenetwerk. Als u zelf niet beschikt of een goed uitgeruste fiets, dan zorgen wij dat er een voor u klaarstaat.
oase360 Virtual tour generated by Panotour.
Bed and Breakfast BB Yaca in De Haan België 9.1 vakantie beoordelingen Zoover.
Prijs / kwaliteit 9. Ons verblijf in jullie B B was fantastisch. Mooie kamer en s morgens zorgt Imola voor een heerlijk ontbijt. Imola is daarenboven de perfecte gastvrouw die tips geeft om de omgeving te verkennen en om lekker te gaan eten.
Sven Nys opent samen met zijn Anneke BB Tremelo Gazet van Antwerpen.
Behalve een BB aan de andere kant van Tremelo, kon ik hen hierop niet meteen een passend antwoord geven, waardoor het idee ontstond om hier dan maar zelf een oplossing te creëren en in de buurt van de Balenberg zelf logies aan te bieden.
Adamas BB Toerisme Scheldeland.
Een nieuwe BB in het hart van Dendermonde. Een 19e eeuws pand werd ingericht als moderne BB met drie kamers, voorzien van alle modern comfort. Tweepersoons luxebedden, aparte badkamers met bad/douche en toilet, koffie en theevoorziening, safe, bureau, gratis wifi, LED televisie.

Contacteer ons