Meer resultaten voor b & b

b & b
BB Kasteel Van Laarne.
BB Restaurant Feestzaal Kasteel van Laarne. BB Restaurant Feestzaal Kasteel van Laarne. De gastenkamer BB Moments is gelegen te Kalken in een rustige en groene omgeving op een boogscheut van het prachtige natuurgebied Kalkense Meersen en op 15 minuten van Gent stad.
Houffalize BB ETI-GARDEN.
Om u nog beter te verwennen bieden wij u voortaan een gastronomisch arrangement aan. Hierbij bieden wij u niet alleen de uitgebreide faciliteiten van onze Bed Breakfast, maar besteden wij ook extra aandacht aan de verwachtingen van de echte fijnproever en levensgenieter.
Home Exclusieve BB aan de rand van Brugge.
Bekijk alle kamers. Winnaar met 4 in bed seizoen 9, afl 19. Van het eerste moment dat we jullie prachtige BB binnen wandelden tot het verlaten ervan, hebben we intens genoten van alle luxe, gezelligheid en vooral van jullie gastvrijheid.
BB Toerisme Beersel.
BB De Notelaar. BB De Notelaar ligt op een steenworp van het Hallerbos, in een groene en rustige omgeving. U vindt er een ruime gastenkamer, met eigen kitchenette, en wordt er vergast op een heerlijk ontbijt. Contact en verdere info.
Bed Breakfast De Meren.
In alle rust. Welkom bij Bed Breakfast De Meren. Onze BB ligt verscholen in de Langdorpse bossen vlakbij Aarschot en Leuven. Hier laat je de drukte van alledag even achterwege en geniet je volop van de rust van de natuur.
BB LA VIEILLE ECOLE Wéris BB Durbuy Belgische Ardennen.
Bed and Breakfast. LA VIEILLE ÉCOLE. Wij verwelkomen u graag. Of u nu een weekendje een midweek of een week in de Ardennen verblijft, Bed and Breakfast La vieille école is de ideale uitvalsbasis. Geniet van het heerlijke bed en een uitgebreid ontbijt.
Bed and Breakfast Antwerpen AAAWA BB.
Hartelijk welkom bij AAAWA BB op t Zuid in Antwerpen centrum. Rustig slapen in ruime gastenkamers bij de kunstenaar thuis. Bed And Breakfast Antwerpen. AAAWA BB is een goed adresje om Antwerpen te bezoeken. of als je voor werk of zaken in Antwerpen moet zijn.
Openings en uitbatingsvoorwaarden voor bed and breakfasts Toerisme Vlaanderen.
Wonen in je BB. De uitbater of de verantwoordelijke van een bed and breakfast moet gedomicilieerd zijn op het adres van de BB. Met andere woorden: je moet zelf wonen in je bed and breakfast. Een logisch gevolg daarvan: één woning inclusief bijgebouwen telt maximaal één BB.
Huize Briers BB en vakantiewoning.
Op 100 meter van Huize Briers kunt u ook overnachten in het Begijnhofhuisje, aan de oever van de Demer, maar toch pal in het centrum van de stad. Bed and breakfast Begijnhofhuisje Reserveer verblijf. Bed and breakfast. Telefoon 089 411 422.

Contacteer ons