Meer resultaten voor prijzen bed and breakfast

prijzen bed and breakfast
BB Goudsbloempje bed and breakfast in de Vlaamse ardennen.
Goudsbloempje is een gezellige bed and breakfast. gelegen te Lierde in de vlaamse ardennen. Als vakantieganger krijg je er een zorgeloos verblijf in een rustige omgeving. Deze smaakvolle villa is de ideale uitvalsbasisvoor een heerlijke fiets en wandel vakantie. Gsm: 0032 474 85 85 06.
Prijzen Bed Breakfast Camping Tussen de Diepen Blokzijl.
Informatiemap met toeristische informatie. Het ontbijt vindt plaats tussen 08.30 uur en 09.30 uur in het horecagedeelte van Camping Tussen" de Diepen. Prijzen Bed Breakfast. Prijzen arrangementen kamperen. Prijzen jaar en seizoensplaatsen De Sas. Prijzen jaar en seizoensplaatsen Tussen de Diepen.
Prijzen Gastenhuis Eenvoud in Overvloed Bed and Breakfast in de Westhoek.
Huisdieren na overleg. Fietsverhuur 75, / dag / fiets. Afgesloten ruimte voor fietsen. 2016 Gastenhuis Eenvoud in Overvloed Bed and Breakfast in de Westhoek Veurnestraat 15 8640 Oostvleteren 00 32 0 475 875296 / 00 32 0 57 400872 info@eenvoudinovervloed.be.
bed breakfast Hasselt.
In de achtertuin van Hasselt kan u voortaan genieten van een oase van luxe en rust. Het vakantieklooster van de Zusters Ursulinen, werd omgetoverd tot een nieuwe Bed en breakfast, waar u kan genieten in één van onze vier luxueuze kamers.,
Bed Breakfast Gemeente Kortemark.
Voor meer informatie omtrent prijzen, beschikbaarheid en boekingen: www.arkvanzarren.be. Bella Vista staat voor genieten van alle rust en luxe met dat ietsje meer. De BB biedt 2 sfeervol ingerichte kamers aan, al of niet in combinatie met wellness en sauna.
Kamer en Prijzen Steynehofke BB.
Bed Breakfast midden in de rust. Skip to content. Kamer en Prijzen. Search for: Search. Kamer en Prijzen. De BB beschikt over 1 tweepersoonskamer. 2 personen: 85/nacht, inclusief ontbijt. 1 persoon: 75/nacht, inclusief ontbijt. Er is een kleine bijkamer waar ook de TV staat, u kan hier eventueel een eigen kinderbed plaatsen.
Tarieven reservaties voor Bed Breakfast in Borgloon Limburg.
1-nachttoeslag: 7/p geen 1-nacht boekingen in het hoogseizoen in de weekends. Kinderen op kamer van de ouders: tot en met 3 jaar gratis, vanaf 4 jaar 50% korting. Wij aanvaarden cheques van Vlaanderen Vakantieland. Dat geeft een kamerprijs zoals u hieronder kunt terugvinden.:
Asinello BB Bed and Breakfast Bruges, Brugge: Asinello BB.
Prijzen en beschikbaarheid controleren. Boutique Bed Breakfast in hartje Brugge! BB Asinello is gelegen in het oude centrum van Brugge. U kunt er tot rust komen in 3 comfortabele gastenkamers met elk een eigen luxueuze badkamer. Beneden vindt u de ontbijtruimte, gezellige zithoek en hammam.
Prijzen Bed and Breakfast De Paenhoeve Eksel Limburg België.
Het volledig vrijstaande huis kan ook voor 700 per week als vakantiewoning gehuurd worden exclusief schoonmaakkosten. Prijzen zijn incl. ontbijt, welkomstdrank en BTW. Kinderen tot 3 jaar slapen gratis in eigen reisbedje op de kamer. Kinderen tot 12 jaar betalen 30 extra bed op de kamer.

Contacteer ons