Zoeken naar bed and breakfast friesland

bed and breakfast friesland
Vind friesland in Bed Breakfasts en Pensions op Marktplaats.nl.
In het kleine friese dorpje waaxens, staat één van de mooiste plattelands pastorieën van friesland aan de weg n356 van dokkum naar holwerd. Gebouwd in 1894 en rijksmonument geworden in 1994, zijn vooral op de begane grond bijna alle. BB Bed Breakfast Friesland, onthaasten aan de waterkant. Prachtige ruime bed and breakfast in hartje friesland.
Op de Vlakte / Bed Breakfast in Noordoost Friesland.
VVV Lauwersland Bed and Breakfast Bed en Breakfast Platteland Vakantieland Vaccom A Vakanties Ik wil er uit Fox Wildlife. Pieperpad Lauwersland Route Wad en Wierdenpad Friese Kustpad. Watersport Noordoost Friesland Tuk Tuk Lauwersoog Fiskersskip Oan e Dyk Nationaalpark Lauwersmeer Wadlopen.
Op zoek naar een Bed and Breakfast in Friesland?
Drents Friese Wold. Bed and Breakfast 2 kamers. De Bed and Breakfasten A021 en A022 zijn ingericht voor 4 personen. De BB hebben 2 slaapkamers. Een grote slaapkamer bedmaat: 140 x 200 en slaapkamer met stapelbed bedmaat: 90 x 200.
BB Lokaal 1: een super leuke Bed and Breakfast in Friesland.
Ook in Friesland, wat voor ons anderhalf uur rijden is, ben je er echt even helemaal tussenuit. Jullie nog vakantieplannen? Best thing: dat je een huisje helemaal voor jezelf hebt, dat ook nog eens geweldig is ingericht! Prijs: vanaf 95 euro per nacht voor twee personen. Previous De draagzak: onmisbaar op vakanties. Next Picknickers in Terherne. About The Author. Your Future Postcard is Chantals inspiratieblog vol tips over reizen en bijzondere plekken. Een selectie van de leukste bed breakfasts, charmante boutiquehotels en vakantiehuizen.
Bed Breakfast Logies en Ontbijt Zuidwest-Friesland Sudwest Fryslan.
Fryslân-Súdwest Routebureau Friesland. Friese Meren Vakanties. Bed Breakfast en Logies en Ontbijt. Op deze pagina treft u adressen aan van bed breakfast en Logies en ontbijt die gelegen zijn langs de routes. Alle adressen zijn met zorg door ons geselecteerd en herkennen zich door kwaliteit w.b.t.
Classificatieregister Stichting Bed Breakfast Nederland.
Bed Breakfast classificatie. 54 bed breakfasts gevonden in Friesland. Het Schoolhuis, Ferwert. Welkom in het gezellige BB van Alice. De BB genaamd het Schoolhuis ligt tussen Leeuwarden, Dokkum, Stiens, Lauwersoog en Holwerd vertrekpunt Ameland. Het Schoolhuis in het sfeervolle dorp Ferwert.

Erfgoed Logies heeft verschillende bed en breakfast, intieme hotelletjes en vakantiehuizen in Friesland. Erfgoedlogies BB Cadeaubon. Nieuw: De" Kouterhoeve." Voor elk wat wils. 8890 Moorslede West-Vlaanderen Meer informatie. Verfijn uw keuze. In de stad. In het dorp. In het bos. Bij duin en strand. Aan het water. Midden in de natuur. In de bergen. Huisdieren in overleg. Een luxe bed and breakfast in historisch erfgoed: die vindt u bij Erfgoedlogies.
BB Janneke Heerlijk slapen en vakantie vieren in Elsloo Friesland.
Uitgestrekte bossen en heel veel natuur waar je dagen in kunt lopen en fietsen. Onze Bed Breakfast is ideaal voor een nachtje of 2, 3 er tussen uit. Of voor de overnachting van een fietsvierdaagse of een evenement in Appelscha of omgeving.
Bed and Breakfast in Friesland De Kanhoeve.
Gelegen tussen de weilanden, maar met bosrijke omgeving op korte fietsafstand. Bij onze BB komen liefhebbers van natuur en rust helemaal aan hun trekken. Onze Bed and Breakfast in Friesland. In onze Bed and Breakfast heeft vier kamers met een privé badkamer.

Contacteer ons