Resultaten voor Prijzen Bed & Breakfast

Prijzen Bed & Breakfast
De 10 beste BB's' in Vlaams-Brabant TripAdvisor.
Bed and breakfast. 25 van 186 BBs met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Vlaams-Brabant. We hebben de laagste prijzen van 4 websites vergeleken. Charming Escape Bed Breakfast. 26 van 186 BBs met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Vlaams-Brabant. We hebben de laagste prijzen van 2 websites vergeleken. Bed and breakfast.
BB Alicante La Huerta in Albatera logeren bij Nederlandstalligen.
Wij heten U van Harte welkom op de website van Bed en Breakfast La Huerta! Wij zijn Jan en Inge Keijzers en komen uit het zuiden van Nederland we hebben allebei een horeca-opleiding en houden van het bourgondische leven. Na 12 jaar ons eigen restaurant gerund te hebben www.dezwaan-geldrop.nl zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging.
Prijzen.
Sinds 01/01/2015 heft de Stad Brugge een toeristenbelasting van 212, per persoon en per nacht, dit is NIET in onze prijzen inbegrepen. Alle kamers zijn voor niet-rokers, onze woning is rookvrij. Er is een kinderbedje beschikbaar voor zij die dit wensen 5.
Bed Breakfast Antwerpen: Kamers en Prijzen.
Rated By guests. Antwerp Bed Breakfast. Prijzen per night, per room. De White Room. Gelegen op de eerste verdieping is een ruime kamer met veel lichtinval door de drie deurvensters aan de straatkant waarvan de middelste toegang geeft tot een terrasje.
Aquarand Bed Breakfast Genieten aan de waterkant.
4 Prachtige kamers maken het plaatje helemaal compleet: voorzien van eigen bad of douche, Wifi, TV en alle modern comfort Welkom thuis! Meer over de Kamers. Tips for trips. Onze Bed Breakfast heeft een unieke ligging. Perfect voor een uitstapje richting één van de vele uiteenlopende activiteiten!
Landseinde Luxe BB infinite nature België.
Familiekamer: Gelieve voor de prijzen van de familiekamer met ons direct contact op te nemen. In en uitchecken. U bent welkom op Landseinde vanaf 15.00 op de dag van aankomst. U dient de kamer te verlaten ten laatste om 11 uur op de dag van vertrek.
BB Basil Bed and Breakfast.
PRIJZEN VAN DE KAMERS ZIJN PER NACHT EN INCLUSIEF ONTBIJT. Kamer 1 persoon 75. Kamer 2 personen 100. Suite 1 persoon 95. Suite 2 personen 120. 3e bed: 30 inclusief ontbijt enkel mogelijk in Aqua Perle. Bij boeking van 1 nacht op vrijdag of zaterdag 5 per persoon toeslag.
Lithium Bed Breakfast.
Lithium is een luxe Bed Breakfast vlakbij Mechelen met zicht op zen. Ontspan in onze wellness en kom tot rust in onze tuin of ons eigen privé bos. Kortom, Lithium is dé uitgelezen plek om je batterijen op te laden en volop te genieten. Zen, Bed Breakfast.
Prijzen Het Schalks Genot Bed Breakfast Poppel Ravels.
32 0496 03 71 96. WELKOM GASTENKAMERS PUUR GENIETEN ARRANGEMENTEN ONZE LIGGING RESERVEREN PRIJZEN GASTENBOEK CONTACT. Kamer met ontbijt 2 personen 96 Euro/nacht. Kamer met ontbijt 1 persoon 70 Euro/nacht. Stalling voor Uw paard 10 Euro/nacht. Op vraag is lunchpakket mogelijk 6 Euro pp.

Contacteer ons