Meer resultaten voor bed and breakfast groningen

bed and breakfast groningen
Grootste BB Te Koop-aanbod 50 x van Nederland Gratis vergelijken!
Doe wel altijd zelf even navraag bij de betreffende gemeente of de start van een Bed and Breakfast in het betreffende pand nog mogelijk is. In het bovenstaande overzicht van BB Te Koop in Nederland: Groningen tot Limburg. BEKIJK ALLE BBs TE KOOP IN NEDERLAND. Bed and Breakfast Verkopen Nederland.
Bed Breakfast Groningen MAX Vandaag.
Programmas Tv Bed Breakfast Groningen. De BB-houders zijn deze aflevering in Groningen. De omgeving wordt op ongewone wijze verkend. De stad Groningen ziet er heel anders uit door de ogen van een thuisloze vergeleken de gemiddelde bb-bezoeker. De Bed Breakfast-houders gaan een gedenkwaardige middag tegemoet, met een lach en een traan.
Bed breakfast Groningen Peizerweg Nederland Groningen Booking.com.
Bus naar de stad voor de deur Parkeren op eigen terrein Goede bedden! Bed and Breakfast Groningen Peizerweg ligt in Groningen en biedt accommodatie met een terras en gratis WiFi, op 5 km van het poppodium Simplon en op 5 km van de Martinitoren.
Kleine Wierde bed and breakfast in hart van Groningen.
Onze BB ligt in het Groninger dorp Westerwijtwerd. Dit dorp ligt net onder Middelstum en boven Bedum. Het ligt ruim vijf minuten rijden vanaf de Eemshavenweg. Via de Eemshavenweg bent u in vijftien autominuten in Groningen. Wij zijn aangesloten bij de Stichting Karakteristiek Bed Breakfast De Pronkkamer.
Logement de Kaap, bed en breakfast, bij Leek, Roden, Norg en Groningen Logement de Kaap, bed en breakfast, bij Leek, Roden, Norg en Groningen.
Onze BB Logement de Kaap in Nietap is nieuw, de boerderij uit de jaren 30 is in 2014 helemaal gerestaureerd. Onze Bed Breakfast ligt tussen het landgoed Mensinge in Roden en het landgoed Nienoord in Leek, het gebied De Kop van Drenthe waarin De Kaap ligt is onderdeel van het voormalige landgoed Terheijl. In de omgeving kun je goed fietsen en wandelen, er zijn een aantal leuke musea en op het Leekstermeer zijn diverse watersportmogelijkheden. De gezellige stad Groningen ligt op 17 km afstand.
Antje en Gulle: Bed Breakfast.
U rijdt rechtdoor over de Rijksweg. Vlak voor het volgende stoplicht, voor de kruising Rijksweg/Popdijkemaweg, staat een witte boerderij langs de weg en schuin tegenover café Westerhoff. U hebt uw bestemming bereikt. Gratis parkeerplaatsen zijn volop aanwezig. Antje Gulle: Bed Breakfast in Groningen.
Bed and Breakfast Hotelschip.
Bed and breakfast in hotelschip stad Groningen van november tot april. Alleen of met uw vriendin of gezin overnachten op een van de mooiste plekjes van de stad Groningen? De Mars biedt een sfeervol onderkomen, u zult zich aan boord al snel thuis voelen.
BB De Drie Vlasbloemen.
De Gele kamer kijkt uit op de daktuin en A-kerk. Gezelligheid op loopafstand. BB De Drie Vlasbloemen. Bekijk meer foto's' Bekijk accommodatie Reserveren. BB De Drie Vlasbloemen. Familie de Jongh de Veij Mestdagh. Hoge der A 7. 9712 AC Groningen.
The Beech Tree Bed and Breakfast, Groningen Boek een aanbieding op Agoda.com.
Phuket, Thailand 3053 hotels. The Beech Tree Bed and Breakfast. Heresingel 15, Binnenstad-Zuid, Groningen, Nederland 9711 ER Bekijk op kaart. op basis van 61 beoordelingen. Bekijk alle 14 foto's.' Tot 30% korting met Agoda Insider Deals! Prijzen dalen zodra u inlogt!

Contacteer ons