Op zoek naar bed en breakfast limburg?

bed en breakfast limburg
Bed and Breakfast Limburg Unieke BB's' Bedandbreakfast.eu.
Of het nou klein, groot, authentiek of modern is, op Bed and Breakfast Limburg vind je een volledig overzicht van bijzondere BBs! Sfeervolle locaties in het prachtige heuvellandschap en perfecte accommodaties als uitvalsbasis voor culturele uitstapjes. Je kunt makkelijk en snel boeken, zonder reserveringskosten en je hebt direct contact met de eigenaar.
Ontdek Limburg www.bedandbreakfastdekempen.be.
Op bezoek bij TV Limburg! In het kader van een wedstrijd door Toerisme Limburg nodigde TV-Limburg ons uit voor een gezonde babbel op de fiets met tekst en uitleg over ons favoriete plekje de BB. Favoriete fietsplekjes in Limburg klik hier.
Welkom bij de Keyartmolen, BB in Limburg met paardenhotel.
Tongerlo is een deelgemeente van de gezellige stad Bree in de provincie Limburg. Nederland en Duitsland liggen vlakbij. Op de rand van de dorpskern, waar de Itterbeek met de Zuid-Willemsvaart kruist, ligt de Keyartmolen. Deze eeuwenoude hoeve en watermolen de naam duikt reeds op in manuscripten uit de middeleeuwen is een officieel monument en beschermd dorpsgezicht. Een authentieke omgeving. Het hele molen en hoevecomplex werd in 2008 overgenomen door Sonja Houben en Wim Winthaegen, een echtpaar met 20 jaar ervaring in horecamanagement op topniveau: geboren ondernemers die streven naar de ideale mix van een boeiend nieuw kwaliteitsproject én quality time in de natuur. Landelijke rust met iets minder druk op de ketel. De Keyartmolen is met respect voor de authentieke, beschermde gevels vakkundig omgebouwd tot een kwaliteits-volle, luxe Bed Breakfast 4 sterren met werkelijk álle comfort en met buitengewone troeven.
Kasteelhoeve de Kerckhem, authentieke BB in Limburg.
Verder kunt u in onze Torenkamer gezellig vertoeven rond de open haard of genieten van een drankje in de Bibliotheek/Honestybar. Kasteelhoeve de Kerckhem is een BB in Haspengouw, meer bepaald in Wijer-Nieuwerkerken, en ligt aan het fietsroutenetwerk Limburg, waardoor u hier heerlijk kan fietsen.
hotel De Zwarte Stok Riemst bed and breakfast.
This page was last updated: January 19, 2018. De Zwarte Stok hotel hoeve in Millen Riemst Limburg bij Maastricht en Tongeren Bed and Breakfast of half-pension. l a n d e l i j k g e l e g e n g r o e p s a c c o m o d a t i e H a s p e n g o u w.
Dienstverlening en subsidies van de provincie Limburg.
Limburg in cijfers. Limburg in kaart. Limburg in de Chinese pers. Innovatie en het dagelijkse leven in Guangdong. Limburgambassadeurs op Facebook. Campagne fiere Limburgers. Kaarten en cijfers. Limburg in kaart. Limburg in cijfers. Limburg in cijfers. Limburg, uw partner. Openbaarheid van bestuur.
BB Rostelin.
BB De Witte Merel te Paal, Beringen De originele Bed and Breakfast in Limburg.
BB De Witte Merel te Paal, Beringen Overnachten in een originele Bed and Breakfast in Limburg. Een romantisch of origineel weekendje weg, bij BB De Witte Merel in Paal Beringen, Limburg. Welkom op de website van BB De Witte Merel in Paal Beringen, Limburg. Constance Vantilt verwelkomt u in haar unieke BB. Geniet van de ontspannende sfeer in De Witte Merel en geniet uren van de omgeving van de Paalse Plas, vlakbij de mijnsite van Beringen: BE-mine.
Bed Breakfast Taverne Oud Vucht Maasmechelen Oud Vucht.
Gewoon het mooiste en meest gezellige plekje in Limburg en ver daarbuiten. Bed Breakfast Taverne. Bed Breakfast Taverne Oud Vucht is gelegen aan het kerkplein van Vucht Maasmechelen. Als je langs de kerk door wandelt, kom je zo bij de Maas.

Contacteer ons