Resultaten voor break and breakfast

break and breakfast
Esprit De Mer.
BB Esprit De Mer. Esprit de Mer was dit seizoen te zien in Met 4 in Bed op VTM. Bekijk de kamers Boek nu. BB Esprit De Mer. Drie stijlvolle, luxueuze kamers in het authentieke De Panne. Bekijk de kamers Boek nu.
BB Silencio Bed Breakfast in Kalmthout.
The house is situated in park-like grounds and was very quiet. The bedroom and bathroom were both exceptionally large and the bed very comfortable. Breakfast was beautifully presented with an extensive choice. I highly recommend this guest house and would not hesitate to return given the opportunity.
De Fruithoeve Bed Breakfast en vakantiewoning.
De combinatie van een fruitteeltbedrijf, een drukke job en een gezinsleven gaf in 2010 de doorslag om te starten met de verbouwingen van onze bed and breakfast. Jan is geboren op deze boerderij en is de 3e generatie die het bloeiende bedrijf verder zet.
Home Les Charmes des Etoiles.
De Warme sfeer van een landelijke B B. Onze Bed Breakfast is gelegen in het authentieke centrum van Transinne Libin in de provincie Luxemburg. Het dorpje telt slechts 400 inwoners en wordt omringd door prachtige wouden en rivieren waaronder de boven Lesse of Haute" Lesse.
Park Bed Breakfast.
Park Bed Breakfast. Wij verwelkomen u graag als gast in onze Park Bed Breakfast, gelegen in de schaduw van de Norbertijnerabdij van Park-Heverlee. De studio's' bevinden zich midden in een groen en rustig kader. Het bruisende centrum van Leuven, de historische universiteits en bierstad, bevindt zich slechts op 23, km.
Bed breakfast Lithium Bed, Zen Breakfast België Mechelen Booking.com.
Betaalwijzen bij accommodatie. Lithium Bed, Zen amp; Breakfast behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard. Lithium Bed, Zen Breakfast behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard.
BB Anka Banic Croatia, Podstrana.
Samen met de hele familie oma, kinderen, kleinkinderen en partners zorgen we voor een aangenaam verblijf in onze bed breakfast. We gaven onze bb de naam Bed and Breakfast Anka Banic vernoemt naar onze oma die nu nog steeds er op toe ziet dat niemand tekort gedaan worden.
BB Don Genaro Bed and Breakfast Dilsen.
Welkom bij BB Don Genaro. Deze nieuwe BB is gelegen in een rustige omgeving dicht bij het kanaal van Lanklaar, op wandelafstand van Maasmechelen Village outlet shopping met meer dan 100 boetieks. BB Don Genaro wordt uitgebaat door Belgen. Onze BB ligt dicht bij Beau Sejour waar de gelijknamige serie is opgenomen.
Openings en uitbatingsvoorwaarden voor bed and breakfasts Toerisme Vlaanderen.
De uitbater of de verantwoordelijke van een bed and breakfast moet gedomicilieerd zijn op het adres van de BB. Met andere woorden: je moet zelf wonen in je bed and breakfast. Een logisch gevolg daarvan: één woning inclusief bijgebouwen telt maximaal één BB.

Contacteer ons