Resultaten voor break and breakfast

break and breakfast
BB Aarschot Het huis van peter Mot.
Aquarand Bed Breakfast Genieten aan de waterkant.
Onze Bed Breakfast heeft een unieke ligging. Perfect voor een uitstapje richting één van de vele uiteenlopende activiteiten! Meer over Tips voor Trips. Dineren en/of vergaderen. Presentaties, meetings, vergaderingen. Bent u op zoek naar een originele locatie die uw collegas of klanten nooit zullen vergeten? Aquarand biedt u een multifunctionele locatie, op een goed bereikbare en bijzondere plek. Meer over Feesten en Vergaderen. Vaartdijk 126, B-1981 Hofstade. Phone: 32 497 55 32 07. Volg ons op: Facebook. Developed by Lemarco, Yana Dekempeneer., and Seppe Terryn.
Esprit De Mer.
BB Esprit De Mer. Esprit de Mer was dit seizoen te zien in Met 4 in Bed op VTM. Bekijk de kamers Boek nu. BB Esprit De Mer. Drie stijlvolle, luxueuze kamers in het authentieke De Panne. Bekijk de kamers Boek nu.
Steynehofke BB Bed en Breakfast in Bevel, in de Kempen.
De BB is gelegen in Bevel, een deelgemeente van Nijlen tussen Herentals, Lier en Heist op den Berg. Tenmidden van de bossen en weilanden is het de perfecte plaats om even te ontspannen. Steynehofke: Bed en Breakfast in Bevel Nijlen, gelegen in de Kempen tenmidden van de rust tussen Lier, Herentals en Heist op den Berg.
VAKANTIEHUISJE vollemaan.
Wij hebben een heel leuk vakantiehuisje voor 7 personen. Je kan er zelf koken op het AGA-fornuis, chillen in een luie tuinstoel in je eigen tuintje of s winters bij de stoof. Een espressootje of theetje mag je zo zelf zetten.
De Fruithoeve Bed Breakfast en vakantiewoning.
De combinatie van een fruitteeltbedrijf, een drukke job en een gezinsleven gaf in 2010 de doorslag om te starten met de verbouwingen van onze bed and breakfast. Jan is geboren op deze boerderij en is de 3e generatie die het bloeiende bedrijf verder zet.
Bed Breakfast Binnenhof in Knokke-Heist Home.
Bed Breakfast Binnenhof is gelegen op 200 meter van het Oosthoekplein, 500 meter van het Zwin Natuur Park, op 1 km van het strand en op 15, kilometer van de winkelstraten van Het Zoute. U heeft de keuze om te genieten van een ontbijt in Hotel Binnenhof of in de BB tot 12 uur.
Fortuna Lenta BB Berlaar.
In de omliggende gemeentes en steden zoals Lier, Heist o/d Berg, Mechelen, Brussel en Antwerpen zijn tal van bezienswaardigheden en beweegroutes waarover wij voldoende informatie beschikken. Onze BB genaamd Fortuna lenta, heeft een aparte ingang en biedt plaats aan 6 personen.
BAND bed and breakfast-roomservice.

Contacteer ons