Meer resultaten voor break and breakfast

break and breakfast
Emily's' Place Bed Breakfast: uw persoonlijk verblijf in Limburg nabij Hasselt en Genk.
Bed and Breakfast. Emily's' Place Bed Breakfast Limburg Zonhoven Belgium. Logeren in het hartje van Limburg, nabij Hasselt en Genk. De" echte luxe van vakantie heeft niets te maken met een prestigieus adres of inrichting., maar met onverdeelde aandacht., een plek waar je geen nummer bent!
Bed and Breakfast Antares logies Verken Brugge in haar puurste vorm.
Centrum Brugge vlot bereikbaar met bus en fiets. Eveneens ideaal voor uitstappen naar de Kust, Polders en Brugse omgeving. Grote tuin met vijver waar, als het weer het toelaat, het ontbijt kan genomen worden. Bed and breakfast Antares. Kloosterveld 12 8200 Brugge.
Welkom.
BED AND BREAKFAST. IN HET HART VAN DE RUPELSTREEK. Graag heten we U van harte welkom bij Bed and Breakfast Klinkaart. Een kleine gezellige éénkamer BB in het hart van de Rupelstreek waar zowel zakenmensen als levensgenieters een thuis vinden.
Esprit De Mer.
BB Esprit De Mer. Esprit de Mer was dit seizoen te zien in Met 4 in Bed op VTM. Bekijk de kamers Boek nu. BB Esprit De Mer. Drie stijlvolle, luxueuze kamers in het authentieke De Panne. Bekijk de kamers Boek nu.
Steynehofke BB Bed en Breakfast in Bevel, in de Kempen.
De BB is gelegen in Bevel, een deelgemeente van Nijlen tussen Herentals, Lier en Heist op den Berg. Tenmidden van de bossen en weilanden is het de perfecte plaats om even te ontspannen. Steynehofke: Bed en Breakfast in Bevel Nijlen, gelegen in de Kempen tenmidden van de rust tussen Lier, Herentals en Heist op den Berg.
VAKANTIEHUISJE vollemaan.
Wij hebben een heel leuk vakantiehuisje voor 7 personen. Je kan er zelf koken op het AGA-fornuis, chillen in een luie tuinstoel in je eigen tuintje of s winters bij de stoof. Een espressootje of theetje mag je zo zelf zetten.
Aquarand Bed Breakfast Genieten aan de waterkant.
Onze Bed Breakfast heeft een unieke ligging. Perfect voor een uitstapje richting één van de vele uiteenlopende activiteiten! Meer over Tips voor Trips. Dineren en/of vergaderen. Presentaties, meetings, vergaderingen. Bent u op zoek naar een originele locatie die uw collegas of klanten nooit zullen vergeten? Aquarand biedt u een multifunctionele locatie, op een goed bereikbare en bijzondere plek. Meer over Feesten en Vergaderen. Vaartdijk 126, B-1981 Hofstade. Phone: 32 497 55 32 07. Volg ons op: Facebook. Developed by Lemarco, Yana Dekempeneer., and Seppe Terryn.
Bed and Breakfast Te koop, overal in de wereld.
14ha, te Bree. Type: Bed and Breakfast. Rural house with 200 years with the possibility of making more rooms. Type: Bed and Breakfast. Goed lopende Bed Breakfast in Limburg. Type: Bed and Breakfast. Homelybut, impressive, historical buildingsuccesful, BB. Type: Bed and Breakfast.
Fortuna Lenta BB Berlaar.
In de omliggende gemeentes en steden zoals Lier, Heist o/d Berg, Mechelen, Brussel en Antwerpen zijn tal van bezienswaardigheden en beweegroutes waarover wij voldoende informatie beschikken. Onze BB genaamd Fortuna lenta, heeft een aparte ingang en biedt plaats aan 6 personen.

Contacteer ons