Meer resultaten voor break and breakfast

break and breakfast
Bed Breakfasts Toeristische Logies Toerisme De Panne.
Bed Breakfasts Toeristische Logies. Bed Breakfasts Toeristische Logies. Esprit de Mer. 8660 De Panne. 058-41 46 56. 0474-32 91 21. 8660 De Panne. 058-41 44 26. Villa Bon Papa. 8660 De Panne. 0497-87 32 02. De Pannelaan 8. 058-62 33 46?
PassaDia BB Vakantiewoning Home page NL.
PassaDia maakt deel uit van onze gerenoveerde familieboerderij. Neem een kijkje via de website, maar aarzel niet ons te contacteren voor verdere info, we staan steeds tot uw dienst. Veroniek, Jo, Arne Floris. PassaDia terug erkend als BB en vakantiewoning door toerisme Vlaanderen.
Openings en uitbatingsvoorwaarden voor bed and breakfasts Toerisme Vlaanderen.
De uitbater of de verantwoordelijke van een bed and breakfast moet gedomicilieerd zijn op het adres van de BB. Met andere woorden: je moet zelf wonen in je bed and breakfast. Een logisch gevolg daarvan: één woning inclusief bijgebouwen telt maximaal één BB.
Brugge-man Bed Breakfast.
Engelen aan de Waterkant Bed and Breakfast gent.
bed breakfast Hasselt.
In de achtertuin van Hasselt kan u voortaan genieten van een oase van luxe en rust. Het vakantieklooster van de Zusters Ursulinen, werd omgetoverd tot een nieuwe Bed en breakfast, waar u kan genieten in één van onze vier luxueuze kamers.,
bed and breakfast Brugge Nickys bed and breakfast.
BB Sasput Hasselt.
We sturen alleen een nieuwsbrief wanneer we écht iets te vertellen hebben! BB Sasput: dat is ontspannen, onthaasten of bijscholen op het hoogste punt van Hasselt in een unieke groene omgeving en in een familiale sfeer. Bed and Breakfast Sasput.
Welkom bij BB Torenhof bbtorenhof.
Geniet van een zalige overnachting in 1 van de kamers en neem s morgens plaats om te genieten van ons heerlijk uitgebreid ontbijt. Geniet van een overnachting in BB Torenhof in Dendermonde. Geniet van een overnachting in BB Torenhof in Dendermonde.

Contacteer ons