Op zoek naar bed en breakfast limburg boerderij?

bed en breakfast limburg boerderij
BB Hoeve Ransberg in Hageland, bij Diest, Tienen, St-Truiden, Hasselt BB Hoeve Ransberg in Hageland, bij Diest, Tienen, St-Truiden, Hasselt.
Omringd door de boomgaarden kan je genieten van alle rust in deze charmante bed and breakfast met schitterende tuin en terras. Voor fietsers, wandelaars, ruiters en natuurliefhebbers is dit de uitgelezen vertrekbasis om de streek van het Hageland te ontdekken.
Bed and breakfast Limburg.
In Midden-Limburg in een gerenoveerde boerderij uit 1910 vindt u BB t Inj. Deze Bed Breakfast is de ideale plek om even te ontspannen en. Wittem Limburg Nederland. Gewekt worden door het fluiten van vogels? Wakker worden onder een heerlijk geurend bladerdak?
Bed and breakfast Limburg selectie Weekendhotel.nl.
Weekendhotels: Limburg bed and breakfast. Check kamers vrij. reserveer Résidence La Vie en Rose. Lottum bed and breakfast 108., Beste BB van Nederland 2011! Onthaasten in luxe! reserveer Hoeve" de witte Gans" 100% Rookvrij. Voeren bed and breakfast 89., Zuid Limburg sauna hottub, houtkachel.
BB of pension Midden-Limburg? VVV Midden-Limburg.
Kies voor de kleinschalige en persoonlijke overnachting en logeer in een knusse en gezellige Bed and Breakfast of pension zodat je je al snel thuis voelt in Limburg. Midden-Limburg heeft een grote diversiteit aan BBs en pensions. Ze zijn er van kasteel tot luxe woonhuis en van boerderij tot pipowagen.
Bijzondere Bed Breakfast in België HOBB.nl.
Bijzondere Bed Breakfast in België. In België vind je een groot aanbod aan bed breakfasts. Kies je voor een gastenkamer in het centrum van een stad of verblijf je liever op het platteland? Kijk er niet raar van op wanneer je in een prachtig historisch pand, oude boerderij, verbouwde molen of ruim landhuis terecht komt. Een BB in België is een prima manier van overnachten aangezien je de nodige vrijheid hebt en geen rekening dient te houden met tijden van diners.
Bed and Breakfast Limburg.
In een verbouwde boerderij van voor 1827, bevinden zich drie luxe kamers alle voorzien van een zelfstandig kamer. Het Bed and Breakfast Limburg in Born is prima uitval basis om de provincie Limburg te bezoeken en de pracht van Limburg te ontdekken.
Hoeve Kompveld vakantieverblijf kindvriendelijk hoevetoerisme Lanaken Gellik Limburg.
Kaarten met fiets en wandelroutes liggen voor u klaar. Meer over wandel en fietsroutes. We bieden voorzieningen voor de kleintjes en de groteren. Ook de allerkleinsten worden niet vergeten. Meer over kindvriendelijkheid. De boerderij is nog steeds een actief landbouwbedrijf.
Munsterhoeve Bed Breakfast Limburg home.
Classificatieregister Stichting Bed Breakfast Nederland.
Bed Breakfast classificatie. 46 bed breakfasts gevonden in Limburg. Deze ruim van opzet en aan de rand van Oostrum gelegen BB is geschikt voor jong en oud. De ligging is vlak bij A73 en de buurt van Evenementenhal Venray en vliegveld Weeze. U zult zich hier op uw gemak. Reserveringsaanvraag Meer over deze BB in Oostrum. BB / Boertel De., De sfeer van een BedBreakfast en de luxe van een hotel vind u in ons BB Boertel OpStal, een historische boerderij in het landelijke Loobeekdal bij Merselo, 35, km van centrum Venray.

Contacteer ons