Meer resultaten voor bed en breakfast aan zee

bed en breakfast aan zee
BB Zicht op Zee.
Zicht op Zee. Albert en Femmy de Vries. A warm welcome to Zicht op Zee sea view comfortable accommodation in a unique location. on Urk, a stones throw from all amenities. We will make every effort to make your stay as pleasant as possible.
Bijzondere Bed en Breakfasts en Erfgoed logies Supertrips.nl.
Een bed breakfast op een bijzondere locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Zo zijn er vele BBs te vinden aan de kust of in een natuurpark in Nederland. Zo kan je tijdens een weekendje weg in een bijzondere BB lekker uitwaaien aan zee of wandelen door heide en langs vennen.
Welkom bij Bed Breakfast De Drentse KEI Uw BB in Drenthe.
BB De Drentse kei. Onze Bed and Breakfast ligt aan de brink van Taarlo, het oudste dorp van Drenthe. Achter de BB grazen schapen van de kudde die wordt geweid op het Balloƫrveld. Taarlo ligt enkele kilometers ten noorden van Assen. De BB is gehuisvest in een dubbele woning uit 1959, die in 2017 volledig is gerenoveerd. Een overnachting voor twee personen boekt u al voor 95 euro. Wie alleen reist kan voor 75 euro bij ons terecht. Deze bedragen zijn inclusief ontbijt en btw en exclusief toeristenbelasting 120, euro per persoon per nacht.
Bed and breakfast Belgische kust huren? Zoek en vind het op www.kamersmetontbijt.be.
Een unieke, rustige ligging, aan de rand van het dorpje Ramskapelle Knokke-Heist, in agrarisch gebied, temidden de polders. In de dichte omgeving vind je zee en strand, het Zwin, Brugge, Sluis, Damme kanalenlandschap en de Kust. B B YACA. Bed and breakfast Belgische kust De Haan.
Bed and Breakfast Het Oude Dorp Home.
Eind juni 2016 zijn we gestart met de bed and breakfast in het ouderlijk huis aan de Wassenaarseweg 49 te Katwijk. Gevestigd in een voormalige bollenschuur in het centrum van de kustgemeente. Slechts 1 km van de toegang tot het uitgestrekte duingebied Berkheide en nog geen 3 km van het strand en de boulevard van Katwijk aan Zee.
Bed and breakfast BB aan de kust, weekendje weg Belgiƫ!
Origineel weekendje weg. BB te koop. Weekendje weg aan de kust! Bed and Breakfast en Charme hotels. Bekijk hier onze promoties aan de kust. Bed and Breakfast. Houdt U van privacy, luxe, wellness, rust, zee, Blankenberge, Brugge probeer dan onze BB.
Bed and Breakfast in Callantsoog.
Welkom bij Bed and Breakfast Callantsoog in het gezellige kustplaatsje Callantsoog! Bent u opzoek naar een schoon, gezellig en gastvrij adres voor een overnachting in Callantsoog? kijkt u dan gerust verder op deze website. Bed and Breakfast Callantsoog scoort gemiddeld een 8.8 van 10.
Bed Breakfast de koog aan zee.
Na een dagje strand. Wie wil er nu niet logeren op een schitterende locatie, vlakbij strand en duinen en in een bosrijke omgeving! Het gezellige centrum van de Koog. Een online reservering bij BB de Koog aan Zee is ontzettend eenvoudig.
Bed and breakfast Katwijk.
Bed and Breakfast Kik en Bun is located in Katwijk aan Zee, within walking distance from the beach. If offers non-smoking rooms with free WiFi access. Each room here will provide you with cable TV. The private bathroom comes with a shower.

Contacteer ons